Naslov – Poziv za učesnike/ce treninga u okviru projekta AKTIVNI MLADI / DOLJEVCA

Dragi mladi sa teritorije Opštine Doljevac u narednom periodu očekuje nas inicijalni trening namenjen srednjoškolcima,studentima, omladini od 15 do 25 godina.

Tokom treninga sertifikovani predavači zajednički sa učesnicima savladaće veštine održavanja vršnjačko edukativnih radionica na temu aktivizma, volonterizma, značaja angažovanja mladih za ličnu dobrobit ali i dobrobit lokalne zajednice. Učesnici u saradnji sa projektnim timom i trenerima, osmisliće aktivnosti koje će naknadno uslediti – edukativne filmske večeri u lokalnim zajednicama na teritoriji Opštine Doljevac.

Zatim nas očekuje zajednička organizacija kulturno – umteničke manifestacije.

Uslov da postanete deo našeg programa jeste da živite na teritoriji Opštine Doljevac, volite aktivizam, imate i skustva ili ne – dobrodošli ste.

Ohrabrujemo vas da se prijavite putem formulara.

Poziv je otvoren u do 19.jula.2020. Komisija koju čine projektni tim i treneri obavestiće sve prijavljene učesnike o ishodu selekcije već 20.07.2020. Sa odabranim učesnicima za učešće na treningu obavićemo i video poziv i informisati ih o svim detaljima , datumu, mestu i agendi održavanja treninga.

Očekujemo vaše prijave.

Projekat AKTIVNI MLADI /DOLJEVAC realizuje OMLADINSKI CENTAR EUNI uz podršku Evropske omladinske fondacije.

Prijava učesnika

  • Ukratko opišite šta vas je motivisalo da se prijavite na ovaj seminar? Tako]e Vas molimo da u par rečenica objasnite da li u svojoj zajednici prepoznajete probleme koji se tiču rodne ravnopravnosti kao i da navedete na koji način bi se, po Vašem mišljenju, ti problemi mogli rešiti. Maksimalan broj karaktera koji možete uneti u ovo polje je 3000
  • Ukratko opšišite vaše iskustvo vezano za omladinski aktivizam.